Om Tove Schack Nielsen

Certificeret Marte Meo terapeut og supervisor

  • Certificeret Marte Meo terapeut siden 2006
  • Certificeret Marte Meo supervisor siden 2011
  • Uddannet socialpædagog
  • Har arbejdet med børn og unge samt handicappede unge og ældre i de sidste 30 år

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet som pædagog igennem de sidste 30 år med børn og unge samt handicappede unge og ældre.

Jeg er certificeret Marte Meo terapeut i 2006 af Pernille Roug og certificeret Marte Meo supervisor i 2011.

Jeg har altid været meget optaget af arbejdet med mennesker og har inden for de senest år været meget optaget af, det der sker i samspillet mellem mennesker.

Hvad det er der sker, når samspillet går i hårdknude, hvordan man kommer videre, hvordan man undgår at gøre hinanden forkert, og hvad man kan gøre for at undgå en sådan situation. Gør vi det, vi tror, vi gør osv..

I flere år søgte jeg efter en metode der kunne hjælpe mig med, at se på hvordan jeg selv virkede på de mennesker jeg arbejdede for.

Først da jeg stødte på Marte Meo metoden, fandt jeg en metode der var virkningsfuld, dels fordi den bruger videooptagelser til at optaget dagligdagen, hvori den objektive virkelighed kan ses. Og dels fordi den tager udgangspunkt i det der lykkes og sætter fokus på det, og giver anvisninger på hvordan man arbejdere videre ad den vej. Kort sagt giver redskaber til hjælp til selvhjælp, uden at man bliver gjort forkert eller set på sine fejl.

Privat bor jeg på et lille landsted sammen med min mand, i en lille hyggelig landsby på Midtfyn, hvor jeg har indrettet et undervisningslokale og kontor, med diverse tekniske udstyr til brug i undervisningen.

Jeg kan lide at rejse og opleve, stå på ski, vandre og er et rigtigt familiemenneske som sætter pris på gode middage og godt selskab.